Nieuws van Bonaire

Bonaire maakt zich op voor “The 48 Hour Film Project”

Bonaire maakt zich op voor "The 48 Hour Film Project"

Foto: M. Domacasse

Kralendijk – Afgelopen zaterdag vond de lancering plaats van “The 48 Hour Film Project.” Dit project zal in het weekend van 4 tot 6 oktober plaatsvinden. De organisatie is in handen van Dennis Martinus, Meralney Bomba en Roelton Thode.

Het 48 Hour Film Project is een weekend waarin de deelnemende teams een ​​film maken, schrijven, schieten en bewerken in slechts 48 uur. Op vrijdagavond krijg je als deelnemer je onderwerp en richtlijnen om je film te maken. Op zondagavond 19.00 uur wordt de film ingeleverd.

De films worden op 25 en 26 oktober vertoond in een lokaal theater voor een publiek van filmmakers, vrienden en families. De winnende film zal meedoen aan het Filmapalooza 2020 in Rotterdam. De grote winnaar maakt kans om op het Cannes Filmfestival getoond te worden in de categorie “korte film.”

Wereldwijd doen er zo’n 130 landen mee aan de competitie. De organisatie op Bonaire nodigt iedereen uit  die interesse heeft in dit project om zich aan te melden via email bonaire@48hourfilm.com

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo