Bonaire

Vissersboot uit Bonaire met drugs aangetroffen in Curaçao

Foto – Kustwacht Caribisch Gebied

Willemstad/Kralendijk – Gistermiddag nam het RCC een verdacht vaartuig waar bij Caracasbaai. Het vaartuig met drie personen aan boord was afkomstig uit Bonaire. Het RCC heeft door de verdachte omstandigheden een Metal Shark patrouille naar Caracasbaai verstuurd.

De vissersboot werd bij de vissershaven bij Caracasbaai aangetroffen. Bij aankomst van de Metal Shark ging het team aan boord om de boot en de opvarenden te controleren. Tijdens de controle trof men drie tassen met verschillende pakketten verdovende middelen.

De drie opvarenden zijn meteen aangehouden en de vissersboot is door het Kustwachtpersoneel naar de steiger van het steunpunt Curaçao gevaren. Alle drie verdachte mannen en de drugs zijn aan het onderzoeksteam van het KPC overgedragen voor verder onderzoek.

Foto – Kustwacht Caribisch Gebied

Deel dit artikel