Nieuws van Bonaire

Eerste Sunbelt Realty Back 2 school Cup penalty shoot-out toernooi op Bonaire

Eerste Back 2 school Cup penalty shoot-out toernooi op Bonaire

Foto’s Genevieve Godett [Sunbelt Realty]

Kralendijk – Afgelopen zondag, 18 augustus werd er voor het eerst een Back 2 School Cup penalty shoot-out toernooi georganiseerd voor alle kinderen van Bonaire in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Dit evenement werd door Sunbelt Realty in samenwerking met de organisatie Anything is Possible Soccer Academy Foundation georganiseerd en heeft plaatsgevonden in het stadion van Kralendijk.

1200
Eerste Back 2 school Cup penalty shoot-out toernooi op Bonaire

De voetballers werden opgedeeld in leeftijdscategorieën  van 7-8 jaar , 9-10 jaar en 11 -12 jaar. Het werd een geslaagde voetbalmiddag. Aan het einde van de middag werden de winnaars bekend gemaakt en de verschillende prijzen uitgereikt aan de uitblinkers.  De prijzen die ze konden winnen waren onder andere:

Team voetbal

• 1st place U7,U9,U11
• 2nd place U7,U9,11
• 3rd place U7,U9,U11

Penalty shoot out

Rocargo

• 1st place Penalty shoot-out U7,U9,U11
• 2nd place Penalty shoot-out U7-U9-U11
•.3rd place Penalty shoot-out U7-U9-U11

• 1st place Medal U7,U9,U11
• 2nd place Medal U7,U9,11
• 3rd place Medal U7,U9,U11

• Golden Glove U7,U9,U11

• Top scorer U7,U9,U11

Rocargo

• MVP U7,U9,U11

De massaal meegekomen ouders, familie en vrienden waren duidelijk aanwezig tijdens de wedstrijden. 

Sunbelt Realty werd een aantal maanden benaderd door de organisatie Anything is Possible Soccer Academy Foundation om de handen in elkaar te slaan en iets terug te geven aan de gemeenschap waarin we leven en werkzaam zijn. De jeugd is de toekomst van morgen dus kwamen ze op het idee om een Back 2 school Cup penalty shoot-out toernooi te organiseren. Eerste Back 2 school Cup penalty shoot-out toernooi op Bonaire

Een week voor het evenement hadden de coaches van de teams de gelegenheid gekregen om kinderen in te schrijven voor dit toernooi. De teams werden via een loting op facebook op 13 augustus 2019 bekend gemaakt. Alle 105 kinderen die mee hebben gedaan aan dit toernooi kregen een medaille en een gratis Sunbelt Realty rugtas met daarin verschillende schoolbenodigdheden die goed van pas komen voor het aankomende schooljaar 2019/2020. Eerste Sunbelt Realty Back 2 school Cup penalty shoot-out toernooi op Bonaire

De organisatie wenst alle kinderen van Bonaire het allerbeste voor het komend schooljaar. Sunbelt Realty hoopt in de toekomst weer zo’n fantastisch toernooi te mogen organiseren voor de kinderen van Bonaire.

Deel dit artikel