Nieuws van Bonaire

Nieuwe verkeersborden waar automobilisten rekening mee moeten houden

Kralendijk – In het kader van de verkeerswet die van kracht is geworden, is het Bonairiaanse eilandbestuur door middel van haar afdeling R&O begonnen met het plaatsen van verkeersborden met nieuwe indicaties. Vrijdagochtend hebben medewerkers die belast zijn met openbare werken het eerste bord geplaatst bij de rotonde op de kruising van Kaya Internashonal en Kaya Industria.

Rocargo

Het gaat om een bord dat een rotonde aangeeft. Aan het eind van de Kaya Internashonal bij de kruising met de Kaya Betico Croes is een bord geplaatst dat aangeeft dat men moet stoppen. In de komende dagen worden borden geplaatst die aangeven dat er niet geparkeerd mag worden, borden die zebrapaden aangeven en borden die aangeven waar automobilisten met een beperking hun auto kunnen parkeren. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo