Nieuws van Bonaire

EZ Air kortingskaart voor PCN gepensioneerden

PCN bestuurslid Valdemar Marcha overhandigt een symbolische kortingskaart aan het bestuur van de Upah (bond van gepensioneerden op Bonaire) tijdens de dag van de gepensioneerden

PCN bestuurslid Valdemar Marcha overhandigt een symbolische kortingskaart aan het bestuur van de Upah (bond van gepensioneerden op Bonaire) tijdens de dag van de gepensioneerden

 

Kralendijk – Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN) heeft begin 2018 besloten tot het verstrekken van een lening van EZ Air voor de aanschaf van 2 vliegtuigen, bestemd voor het vliegverkeer tussen de ABC eilanden en Colombia.

PCN is blij om te kunnen mededelen dat zij in staat is geweest met EZ Air een speciale korting overeen te komen die geldt voor alle gepensioneerden van PCN. Via het tonen van een speciale kortingskaart heeft de PCN gepensioneeerde recht op korting op tickets van EZ Air. De korting geldt slechts voor tickets die worden aangekocht bij de ticket offices van EZ Air op Bonaire (Kaya Italia 1) en Curaçao (Rooseveltweg 505).

De hoogte van de korting wordt bepaald door EZ Air, maar vooralsnog zal dit 10% zijn op de ticketprijs. EZ is ook voornemens om speciale acties voor deze doelgroep op touw te zetten. Er kunnen bepaalde dagen in het jaar zijn, waar de 10% korting niet van toepassing is (bijvoorbeeld doordat het gaat om heel drukke dagen), maar dit is minimaal.

Binnenkort wordt gecommuniceerd hoe onze gepensioneerden de kaart in ontvangst kunnen nemen.

 

Deel dit artikel