Nieuws van Bonaire

MCB Bonaire zet eerste stappen om Hato “Smart Branch” en verbouwing Hoofdkantoor te realiseren.

Kralendijk – Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V., Bo Banko Amigu, kondigt met genoegen aan dat de Bank in volle voorbereiding is voor de transformatie van haar Hato Branch naar een “Smart Branch”.

Zoals eerder gecommuniceerd, wordt de Hato “Smart Branch” van de MCB een primeur voor Bonaire. Hier krijgt de klant extra persoonlijke aandacht en service op maat, naast de nieuwste technologie en moderne digitale mogelijkheden. De werkzaamheden voor het ombouwen van de branch gaan begin augustus aanstaande van start.

Degene die recentelijk bij ons hoofdkantoor (Head Office) te Hato is langsgereden, zal gezien hebben dat er een tijdelijk kantoortje is aangelegd op de parkeerplaats. De Hato Branch verhuist naar dit tijdelijk kantoor. Op maandag 5 augustus gaat deze tijdelijke Hato Branch open, en zijn al onze klanten er van harte welkom.

Om op 5 augustus te kunnen openen, begint het team van Hato Branch op vrijdag 2 augustus te verhuizen. In verband hiermee zijn de openingstijden van Hato Branch op vrijdag 2 augustus aangepast:

  • Hato Branch sluit op 2 augustus vanaf 14:00 uur namiddag. Hierna kunnen onze klanten ingaande 5 augustus terecht op het tijdelijk kantoor naast de ingang van het hoofdkantoor.
  • De ATM van Hato Branch wordt op 2 augustus om 14:00 buiten werking gesteld, en kan hierna gedurende de verbouwingsperiode niet gebruikt worden.

Klanten die gebruik maken van de 24/7 Deposit bij Hato Branch, kunnen op 2 augustus alleen tot 8:00 uur ’s morgens nog stortingen werpen. Hierna gaat de 24/7 Deposit bij Hato Branch dicht.

Tijdens de verbouwing, is de 24/7 Deposit dienstverlening van Hato gehuisvest in het MCB Playa gebouw aan de Kaya L.D. Gerharts nr. 1, waar ook de kantoren van BSure verzekeringen gevestigd zijn.

De inwerpkluis komt aan de voorkant van dit gebouw, waar er in het verleden een ATM was. De 24/7 Deposit sleutel die Hato klanten al hebben, past hier ook. Er kan al op 2 augustus na 12:00 uur ’s middags hier gestort worden.

De Bank verzoekt met name de klanten van Hato Branch om rekening te houden met deze wijzigingen.

De Bank informeert ook, dat haar afdelingen Small Business en Credit Business Support (kredietverlening kleinbedrijf en ondersteuning zakelijke rekeningen) in augustus zullen verhuizen naar het MCB Playa gebouw aan de Kaya L.D. Gerharts nr. 1. Dit in verband met de renovatie in het hoofdkantoor van de vleugel waar deze diensten zitten. Vanaf 19 augustus staan onze collega’s van de afdelingen kredieten kleinbedrijf en zakelijke rekeningen klaar om klanten vanuit het Playa gebouw van dienst te zijn.

Verder nodigt de Bank graag al haar klanten uit, om deel te nemen aan de workshops “Bo Tempu ta Oro” (jouw tijd is goud). Tijdens deze gratis workshops kunnen klanten meer leren over onze digitale diensten. Vanaf 29 juli tot en met 1 augustus worden er dagelijkse workshops gehouden. Hierna worden deze workshops weer in de laatste week van elke maand aangeboden, tot en met november aanstaande. Wij moedigen alle klanten, die meer willen weten over hoe met onze online systemen en ATMs te werken, aan om ons te e-mailen op marketing@mcbbonaire.com. U krijgt dan een bevestiging van uw inschrijving.

MCB Bonaire is haar klanten zeer dankbaar voor het vertrouwen door de jaren heen. Wij blijven doorbouwen aan een steeds betere dienstverlening voor u, om u het leven nóg makkelijker te maken.

Deel dit artikel