Nieuws van Bonaire

Ride for the Roses succesvol !

Kralendijk – De Ride For The Roses Foundation erkent de inspanningen en bijdragen van hun sponsors en vrijwilligers. De vierde Ride, Swim en Walk for the Roses op 23 juni j.l. was opnieuw een succes met meer dan 515 verkochte tickets, 400 deelnemers, meer dan 25 sponsors, veel enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. De stichting wil van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die moeiteloos heeft geholpen om dit evenement mogelijk te maken.

Ter afsluiting van het evenement presenteerde de organisatie Ride for the Roses Bonaire een cheque van USD 40.000 aan het Prinses Wilhelmina Fonds. Deze fondsen zijn volledig voor de strijd tegen kanker op Bonaire. “Het Prinses Wilhelmina Fonds is zeer dankbaar aan allen die hebben deelgenomen aan dit evenement en aan iedereen die op de een of andere manier heeft bijgedragen aan het succes ervan”, zegt Sahira Antonia, vice-voorzitter van de stichting.

Deel dit artikel