Nieuws van Bonaire

Een huis kopen op Bonaire ? De leukste huizen van juli

Een huis kopen op Bonaire? Wij zetten hieronder de leukste koopwoningen op Bonaire voor je op een rij. Alle makelaars op Bonaire hebben natuurlijk een eigen website waar een uitgebreid aanbod aan koopwoningen op staan. Wij zetten de leukste huizen van deze maand in de spotlight. Wanneer je op de foto van een huis klikt ga je direct naar de makelaars website toe waar je contact kunt opnemen voor meer informatie en waar je meer foto’s en informatie over het huis kunt vinden.


Huis van de maand juli bij Caribbean Homes

Kaya Turkesa 17

Deze prachtig vrijstaande villa in Santa Barbara is hoog gelegen op de ‘berg’ waardoor er een uniek en schitterend uitzicht is over een groot deel van het eiland, Klein Bonaire en de Caribische zee. Bij helder weer kunt u zelfs de contouren van Curaçao zien. Naast dit zeer aantrekkelijke verkoopargument beschikt het huis bovendien over erg veel ruimte (in totaal 4 slaapkamers, 2 extra (slaap)kamers en 3.5 badkamers) en ligt het bijzonder gunstig en aangenaam op de wind.

En wat te denken, dat het gehele woonoppervlak gelijkvloers is welk zonder belemmeringen overloopt in het grote en brede, overdekte terras met zit- en eetgelegenheid. Vanaf deze plek kunt u heerlijk van het prachtige uitzicht genieten. Wanneer u familie of vrienden op bezoek krijgt kunt u hen ‘beneden’ twee appartementen aanbieden waardoor ieder zijn/haar privacy heeft. Maar deze kunnen ook gebruikt worden voor verhuur of misschien zelfs een ‘bed & breakfast’. Deze villa is in uitstekende staat van onderhoud en van hoge kwaliteit bouwconstructie, gelegen op een zeer ruim eigendomskavel van 2.025 m2! In de mooie grote tuin rondom vindt u alle privacy en rust die u zich kunt wensen! Kortom; een parel van een huis die een bezichtiging meer dan de moeite waard maakt.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Homes:

Adres : Plasa Reina Juliana 6 Telefoon : +599 717 4686 E-mail : info@caribbeanhomesbonaire.com Website : www.caribbeanhomesbonaire.com Facebook : Caribbean Homes Bonaire

Huis van de maand juli bij Sunbelt Realty

Eilandje 88

Aan water gelegen prachtige villa met zwembad en privé-steiger vlakbij het centrum van Kralendijk. Deze villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het riante overdekte terras aan het water is de ideale plek om te genieten van de verkoelende passaatwind. Uw bootje ligt veilig aan de privé-steiger. Het heeft een groot zwembad met zonneterras van koraalsteen, buitendouche en een overdekte buitenkeuken en tweede terras. De villa heeft 8 zonnepanelen met inverter en is zeer geschikt voor (vakantie)verhuur of permanente bewoning.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sunbelt Realty:

Adres : Kaya Grandi 41 Telefoon : +599 717 6560 E-mail : info@sunbeltbonaire.com Website : www.sunbeltbonaire.com Facebook : Sunbelt Bonaire

Huis van de maand juli bij Harbourtown Real Estate

Kaya Yuma  1

Kaya Yuma ligt in de rustige woonwijk Noord Salina op slechts 5 minuten van het centrum van Kralendijk met unieke kenmerken zoals 15 slaapkamers – 11 badkamers en een hoofdwoning met 2 slaapkamers. Op de begane grond van het aangrenzend gebouw zijn 4 studio appartementen en een ruim 1 slaapkamer appartement, ieder met badkamer en keuken / kitchenette. Eveneens op de begane grond 2 bergingen, fietsenhok, wasruimte en regenwateropvang. Op de bovenetage twee grote 2 slaapkamer appartementen met keuken en badkamer en twee appartementen met ruime slaapkamer, kitchenette en badkamer. Alle studio’s / appartementen hebben een eigen dan wel gedeeld terras. Een groot pand met zeer goede verhuur mogelijkheden !

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Harbourtown Real Estate:

Adres : Kaya L.D. Gerharts 20 Telefoon : +599 717 5539 E-mail : info@harbourtownbonaire.com Website : www.harbourtownbonaire.nl Facebook : Harbourtown Real Estate

Huis van de maand juli bij Qvillas

Sabadeco Crown Court 6

In de spotlight deze maand; Sabadeco Crown Court 6, een riante villa met maar liefst 6 slaapkamers (een mogelijkheid tot het creëren van de 7de slaapkamer), 5 badkamers en een gastentoilet. Crown Court 6 is een in 2014 gebouwde villa, waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatief zeer goede materialen zoals koraal steen op de vloer en trap buiten en hardhouten shutters en deuren. Stijlvolle slaapkamers en een prachtige volledige uitgeruste keuken maken van dit huis een luxe villa. Vanaf de tweede verdieping heeft u een prachtig uitzicht op zee. Een groot zwembad (met jacuzzi!), grote palapa voor een heerlijk diner of borrel en volwassen goed onderhouden tuin maken deze villa compleet. Dit is niet alleen een heerlijke plek om te wonen, maar ook perfect om te verhuren. Met andere woorden; een zeer goede investering! Neem direct contact met ons op voor een bezichtiging!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Qvillas:

Kaya Gob. N. Debrot unit 9 Tel: +599 7170881 E-mail: info@qvillas.com Website: www.qvillas.com Facebook: Qvillasbonaire

Huis van de maand juli bij Sotheby’s

Playa Lechi 1

Dit luxe appartement ligt net buiten het centrum van Kralendijk op loopafstand van restaurants en bars. Het ligt direct aan zee en kijkt uit op het prachtige blauwe water van Bonaire met het beste uitzicht op Klein Bonaire. Blue Water Residence is een appartement van topkwaliteit, geen andere zoals deze op Bonaire en bestaat uit slechts 6 extra grote appartementen.

Dit prachtige huis bestaat uit 3 grote slaapkamers, 2½ badkamers, een woon- / eetkamer met een open luxe ingerichte keuken. Het appartementencomplex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, tuin, pier met klein privé strand en aparte bbq plaats. De beheerder is aanwezig op het complex.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sotheby’s:

Adres : Kaya L.D Gerharts 10 Telefoon : +599 717 1950 of +599 780 1810 E-mail : peter@sir-abcislands.com Website : www.sir-abcislands.com Facebook : Sotheby’s Realty Bonaire

Huis van de maand juli bij Bonaire Realty

Terramar Penthouse

Modern en luxueus penthouse met een schitterend uitzicht over zee en Klein Bonaire. Direct aan de boulevard gelegen in het centrum van Kralendijk, op loopafstand van restaurants en winkels. Geniet van de zonsondergang vanaf het terras dat de hele breedte van het penthouse beslaat. Dit penthouse beschikt over 3 slaapkamers met en suite badkamers. Een moderne, ruime goed uitgeruste keuken en een beveiligd parkeer terrein met slagboom aan de achterkant van het gebouw.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Bonaire Realty :

Adres : Terramar Building, Unit #5 Telefoon : +599 786 4740 E-mail : info@bonairerealty.com Website : www.bonairerealty.com Facebook : Bonaire Realty ________________________________________________________________________________________

Huis van de maand juli bij RE/MAX Paradise Homes

EEG Boulevard 75E

Dit ruim appartement is gelegen in de wijk Belnem vlakbij het strand van Bachelor’s Beach en ongeveer 5 minuten rijden van het centrum van Kralendijk. Dit goed onderhouden appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het kleinschalig appartementencomplex “Infinity Apartments” bestaande uit 6 appartementen. Het appartement heeft een grote overdekte veranda aan de voorzijde met uitzicht op de Caribische Zee, een open woonkamer/keuken met hoge plafonds, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een apart washok. Het is een ideaal appartement voor zowel permanente bewoning als voor verhuur. Het appartement wordt volledig gemeubileerd aangeboden voor $ 295.000 USD k.k. Bekijk hier de virtuele 3D-rondleiding van het appartement : https://tinyurl.com/y6q7hys4

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij RE/MAX Paradise Homes :

Adres : Kaya Grandi 24A Telefoon : +599 717 7362 E-mail :  info@bonairehomes.com Website : www.bonairehomes.com Facebook : REMAX Bonaire

Huis van de maand juli bij Bona Bista

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart Deze “Luxury Smart Homes” zijn de meest innovatieve en duurzame woningen die ooit gebouwd zijn op Bonaire! Dit project maakt het mogelijk dat de koper van deze luxury smart homes een eigen ontwerp kan kiezen voor de villa. Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden ? De verkoop is gestart! Bij Pure36 kunt u deelnemen in een innoverend woon en leef concept, gebaseerd duurzaamheid en de volgende smart technologieën: – Solar battery powered – Solar water heating – Regenwater opvang – Grijswater hergebruik – Eetbare tuinen

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met Bona Bista Bonaire:

Adres : Bona Bista #1, Telefoon +599 700 2950 E-mail :  Info@bonabistabonaire.nl Website : www.bonabistabonaire.nl Facebook : Bona Bista Bonaire

Huis van de maand juli bij Caribbean Vista Blue

Sur Salinja fase 3

Binnenkort verwacht; Sur Salinja fase 3 Hou de website in de gaten! www.caribbeanvistablue.com

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Vista Blue:

Adres : Kaya P.N. Antonio Neuman #24-A Telefoon : +599 777 5899  E-mail :  info@caribbeanvistablue.com  Website : www.caribbeanvistablue.com Facebook : Caribbean Vista Blue
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo