Nieuws van Bonaire

Certificaat uitreiking Ondernemersschool Qredits en Fundashon Forma


Kralendijk – 
Op donderdag 11 juli, hebben Qredits en Fundashon Forma certificaten uitgereikt aan de 13 deelnemers die het programma Ondernernemersschool succesvol hebben afgerond.

Met trots hebben de 13 deelnemers hun certificaten ontvangen. Hennyson Thielman was namens de overheid aanwezig en bemoedigde de deelnemers om door te werken aan hun persoonlijke groei en nooit op te geven om zodoende een successvolle onderneming te verzekeren. 

Ondernemersschool is een product van Qredits, uitgevoerd door Fundashon Forma. 12 leerzame weken door de docenten Phartuchand Martha en Maideline Martijn. Er zijn ook diverse workshops gegeven door Flora Wijnand, Jefferson Rosalia  en Stephanie Marchena-Dania.

Bij het ondernemersschool programma leert een deelnemer over het opstellen van een eigen missie en visie, persoonlijke analyse, ondernemers idee ontwikkeling, marketing strategieën en financiering. De deelnemers hebben het digitale programma ‘e-learning’, gepresenteerd door Qredits gevolgd. De ‘e-learning’ helpt op stapsgewijs het opstellen van een ondernemingsplan. Als afsluiting hebben de deelnemers hun opgemaakte plan gepresenteerd aan een panel van deskundigen, bestaande uit: Qredits, Fundashon Forma, de Kamer van Koophandel een de overheid.

Hiermee wilt Qredits samen met Fundashon Forma ondernemerschapskwaliteiten stimuleren op Bonaire en zodoende duurzame economische ontwikkeling waarborgen.

Rocargo

Voor meer informatie: bonaire@qredits.nl of info@fundashonforma.com

Deel dit artikel