Bonaire

Goede adoptiecijfers eerste helft 2019 voor het dierenasiel

Kralendijk – De eerste zes maanden van 2019 waren geweldig voor de bewoners van het dierenasiel! 103 katten en honden hebben liefdevolle huizen gevonden. Het is een grote prestatie voor het asiel, aangezien in 2018 het totale aantal adopties voor het hele jaar 161 was.

De sterilisatiecampagne van 2019 boekt ook goede cijfers. 271 dieren zijn gesteriliseerd via het gratis programma en ligt op schema om hopelijk het totaal van 527 van vorig jaar te overtreffen. Ondanks de succesvolle adopties en sterilisaties van dit jaar, blijven ongewenste of verlaten katten en honden het asiel binnenstromen. Dit jaar heeft een explosie van kittens plaatsgevonden bij het asiel. In de afgelopen zes maanden hebben zij al 122 kittens opgenomen! Dat is tweemaal het aantal kittens in dezelfde periode in 2018.

STERILISEER UW KATTEN EN ADVISEER UW VRIENDEN EN BUREN OM DIT TE DOEN. HET IS GEMAKKELIJK EN HET IS GRATIS!

Profiteer van het gratis sterilisatieprogramma van de Animal Shelter Bonaire. Maak een afspraak met een van de dierenartsen en haal een formulier op bij het dierenasiel. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De bijbehorende afbeelding laat zien hoe slechts één niet-gesteriliseerde vrouwelijke kat bijdraagt ​​aan het overbevolkingprobleem. Help ons alstublieft om dit zeer voorkombare probleem op te lossen.

Deel dit artikel

RocargoRocargo