Nieuws van Bonaire

Dokter Schräder neemt huisartsenpraktijk dokter van der Vaart over

Kralendijk – Na 36 jaar te hebben gewerkt als praktijkhouder van Centro Medico Central heeft dokter van der Vaart het stokje overgedragen aan Drs. Schräder op 1 juni jongstleden. Dit betekent dat huisartsenpraktijk Schräder nu bestaat uit twee locaties: Bonaire Medisch Centrum, gelegen op de kaya Soeur Bartola 17, dit is de huidige praktijk van Drs. Schräder, en de nieuwe locatie, Centro Medico Central, gelegen op de kaya Soeur Bartola 7.

Bij Centro Medico Central zijn 2 nieuwe huisartsen gestart: dokter van der Post en dokter Lukkes. Beide zeer ervaren, BIG registreerde huisartsen die zich voor lange periode op Bonaire hebben gevestigd. Voorlopig blijven de twee locaties bestaan met de vaste verpleegkundigen en assistenten en met de werkwijze zoals u dat als patiënt gewend bent. De twee locaties vormen nu samen 1 team om u de best mogelijke zorg te bieden.

Dokter Schräder is dokter van der Vaart zeer erkentelijk voor het goede werk en wil deze lijn graag voorzetten.

Beide locaties nemen nog patiënten aan, de huisartsenpraktijk is namelijk een praktijk voor iedereen!

Deel dit artikel

RocargoRocargo