Nieuws van Bonaire

Persverklaring algemene vergadering aandeelhouders Oil Trading Bonaire

Kralendijk   Vandaag vrijdag 5 juli is er een aandeelhoudersvergadering van de Oil  Trading Bonaire,  OTB   gehouden om Balfran N.V. als statutair Financieel directeur van OTB in de gelegenheid te stellen hun zienswijze met de aandeelhouder te delen. Hetgeen ook gebeurd is, in aanwezigheid van de aandeelhouder, Balfran vertegenwoordigd door de president- directeur en de financieel-directeur van de NV, en ook de opsteller van het rapport (Audit Force).

Rocargo

Het initiële rapport van Audit Force is reeds afgelopen maandag 1 juli 2019 door de gezaghebber, belast  met het toezicht op de integriteit, ter beschikking gesteld aan het Openbaar Ministerie, OM. De vandaag ontvangen aanvullende informatie zal eveneens ter beschikking gesteld worden aan het OM.

De aandeelhouder heeft naar aanleiding van de aanvullende informatie besloten om zich te beraden.

Deel dit artikel