Nieuws van Bonaire

Politieberichten van afgelopen dagen: beroving, huiszoekingen en een overval

Kralendijk – In de vroege ochtenduren van zaterdag 29 juni werd aangifte gedaan van beroving. Dit vond omstreeks 04.30 uur plaats in het Centrumgebied. Ongeveer 7 mannen hadden geld weggenomen van het slachtoffer. Hij had ook letsel opgelopen boven zijn oog.

In de vroege ochtenduren van zaterdag 29 juni, heeft het rechercheteam twee huiszoekingen uitgevoerd in het kader van de schietincident in de nacht van dinsdag op woensdag. Tijdens de huiszoekingen in woningen in Tera Kora en Playa Pabou zijn enkele artikelen die relevant zijn voor het onderzoek,  in beslag genomen. Ook is er een man met initialen R.H.C. van 28 jaar, aangehouden. Onderzoek in deze zaak loopt.

In de avonduren van maandag 1 juli, kreeg de politiecentrale melding van een overval bij een toko in Antriol Pariba. Politieagenten  en het rechercheteam gingen ter plekke en begonnen een onderzoek in deze zaak. Zodra er meer informatie is zullen we deze communiceren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo