Nieuws van Bonaire

Slotakkoord van Smeris opgenomen op Bonaire

Kralendijk – Deze week zijn de opnames voor de Nederlandse politieserie Smeris op Bonaire met onder andere Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven begonnen. Theo en Willem in Smeris,  vlogen over om een kunstroof op te lossen waarvan de sleutel op Bonaire leek te liggen.
Het vijfde en laatste seizoen van Smeris bestaat uit drie spannende afleveringen. Het politieonderzoek naar een kunstroof in een Tilburgs museum brengt Willem (Dennis van de Ven) en Theo (Jeroen van Koningsbrugge) naar de andere kant van het Nederlands Koninkrijk: het Caribische eiland Bonaire.
In de finale zijn oude bekenden van de serie te zien, maar ook een aantal verrassende nieuwe personages. Smeris is een coproductie van Pupkin en BNNVARA.
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo