Nieuws van Bonaire

Dansschool Dance Sensation sluit jaar af met spectaculaire show

Dansschool Dance Sensation sluit jaar af met spectaculaire show

Foto: Monalisa Domacasse

Kralendijk – Afgelopen zaterdag 22 juni vond in Jong Bonaire de eindvoorstelling plaats van dansschool Dance Sansation. Het thema was dit jaar “de Toekomst.” In een reeks van dansoptredens, omlijst met diverse muziekstijlen, hebben de leerlingen van de dansschool de zoektocht naar antwoorden op dit thema in beeld gebracht.

Door de grote belangstelling waren er dit jaar voor het eerst twee voorstellingen, één om 15.30 uur en één om 19.30 uur. Beide voorstellingen waren nagenoeg uitverkocht.

Aan het einde van de show werd afscheid genomen van een aantal leerlingen die verder gaan studeren in het buitenland. Dit zijn Yugin El Hage, Mikeely Obersi, Mari-Jo Steward, Rianne Raap, Isabella Lokhorst en Maria Gabriella Picon Barios. Zij zijn lid sinds de start van DSD en hebben hun middelbare school afgerond.

DSD wil alle sponsors bedanken: Jong Bonaire, Fundashon Wega di Number Boneiru, Krioyo Paint, Statiegeld BV, RBC Bank, Budget, Bonaire Logistics, Obersi Group, Tung Fong Store, Jonathan Transport, BonFM, Latino Ijs, NosTV en ook iedereen die op de ene of andere manier heeft bijgedragen aan het succes van deze show.

Dansschool Dance Sensation sluit jaar af met spectaculaire show

Foto: Monalisa Domacasse

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo