Adoptiedier

Adoptiedier “Robin” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : ROBIN

   

Sinds november 2018 zit Robin bij ons in de opvang en we vinden dat het voor hem nu ook echt tijd wordt om zijn gouden mand te vinden. Robin is een kleine hond en gedraagt zich vaak als een echte circus artiest. Overal springt hij bovenop en hij loopt over de smalste muurtjes. Robin is super gek op andere honden en erg speels, een hondenmaatje in huis zou voor hem echt ideaal zijn. Naar mensen is hij ook erg sociaal nadat hij even de kat uit de boom heeft gekeken. Daarna zit hij al snel bij iedereen op schoot of ligt hij op zijn rug zodat je zijn buikje kan aaien. Robin loopt al erg goed aan de riem (ook in de stad) alleen het moment van aanlijnen vindt hij nog wat spannend. Met wat positieve training zal dit zo verholpen zijn. Voor meer info kan er gerust contact opgenomen worden.

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel