Nieuws van Bonaire

Presentatie studiereis Curaçao tweede klas MBO-opleiding Helpende Zorg en welzijn

Kralendijk – De mentoren en studenten van de tweede klas van de MBO-opleiding Helpende Zorg en Welzijn willen sponsoren, ouders, belangstellenden en de pers uitnodigen om op  vrijdagavond 14 juni van 19.00 uur tot 21.30 uur te komen kijken en luisteren naar een terugblik door studenten op de studiereis naar Curaçao.

Door veel mensen is er tijd, moeite en zeker ook geld gestoken in het project om deze studenten een zeer nuttige studiereis naar Curaçao te kunnen bieden. Onze studenten willen u graag laten zien hoe zinvol deze reis is geweest! Ze willen graag hun ouders, oud-docenten en sponsoren bedanken voor hun betrokkenheid en ondersteuning bij hun opleiding.

Door middel van beelden en verslagen zullen ze u mee terug nemen op hun reis die ze hebben gemaakt in de Paasvakantie. Daarnaast zullen zij zorgen voor muzikaal vermaak. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

We vinden het prettig als u vooraf meldt dat u komt, zodat we goed voorbereid van start kunnen gaan. U kunt hiervoor bellen naar het volgende nummer 7955206. Natuurlijk kun u ook altijd een mailtje naar het secretariaat sturen voor een bevestiging: secretariaat.mbo@sgbonaire.com

U wordt om 19.00 uur verwacht bij MBO Bonaire aan de Kaya Korona 4.

Wij danken u alvast voor uw enthousiasme!

Studenten, mentoren en docenten van HZW 2.2

Deel dit artikel