Adoptiedier

Adoptiedier “Sofia” in het zonnetje

 

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!  

DEZE WEEK : SOFIA

Voor dit lieve, bijzondere dametje zoeken wij een forever home ❤. Sofia is al op leeftijd en heeft best een naar verleden. Omdat zij een groot deel van haar leven in een veel te klein hok heeft doorgebracht is haar rug vergroeid. Zelf lijkt zij hier verder geen last van te hebben. Sofia is echt de liefste hond die je je kan wensen (voor mens en dier). Ze is nooit echt op de voorgrond maar is gek op aandacht en dan het liefst knuffelen. In de opvang is het erg druk voor haar en wordt ze gauw ondergesneeuwd door de drukkere hondjes. Wie heeft er een plekje voor haar waar ze heeél veel kan knuffelen? Het is de allergrootste lieverd die er is!

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel