Nieuws van Bonaire

Enquete Fundashon Alzheimer Bonaire

 

Fundashon Alzheimer Bonaire, geaffilieerd met Alzheimer’s Disease International, doet met nog een week te gaan voor sluiting van een online onderzoek een beroep op iedereen om deel te nemen aan deze enquete. Onze stichting en ADI hopen op uw medewerking te kunnen rekenen.

Door mee te doen aan deze enquete die in 32 talen beschikbaar is, draagt u bij aan een waardevolle bron van informatie voor vergroting van bewustwording en het verminderen van stigma wereldwijd.

Doet u alstublieft mee! Dit is de link welke beschikbaar is tot 14 juni 2019 : www.alz.co.uk/research/world-report-2019. Uw participatie zal bijdragen om deze enquete tot de grootste ooit te maken over het gedrag van dementie.

Onze Fundashon Alzheimer Bonaire en ook ADI zijn u hierbij zeer dankbaar voor uw participatie en bijdrage. Gelieve dit als een persoonlijke uitnodiging te beschouwen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo