Nieuws van Bonaire

Overeenkomst getekend met Progressive Air Services B.V.

Kralendijk – Bonaire International Airport N.V. (BIA) kondigt met genoegen de ondertekening van de overeenkomst met de grondafhandelingsdienstverlener Progressive Air Services B.V. (PAS) aan.

Met deze overeenkomst zullen BIA en PAS de komende 7 jaren de grondafhandelingsdienst aan zijn stakeholders garanderen. Een belangrijk deel van deze overeenkomst is het hoge niveau van de luchtvaartveiligheid en veiligheidsnormen als onderdeel van de operatie op Flamingo International Airport.

Rocargo

Op 7 juni 2019 vond de ondertekening van de overeenkomst plaats in de Board Room van de luchthaven. De overeenkomst werd ondertekend door de heer Jacinto Cicilia managing director voor PAS en voor Bonaire International Airport N.V. ing. Mario G. Bikker interim technisch directeur BIA N.V.

Deel dit artikel