Nieuws van Bonaire

Alle kantoren van het Openbaar Lichaam Bonaire dicht op 7 juni aanstaande

Kralendijk – Alle kantoren van het Openbaar Lichaam Bonaire zijn komende vrijdag 7 juni de hele dag gesloten. Dit is in verband met een sportdag dat het eilandbestuur jaarlijks organiseert voor haar ambtenaren. Het eilandbestuur wil bevorderen dat alle ambtenaren gaan voor een gezond lichaam.

Komende vrijdag kunnen alle ambtenaren aan verschillende takken van sport deelnemen. Ze krijgen ook de gelegenheid om zich te laten wegen, hun bloeddruk te laten meten, te weten te komen wat hun BMI is en welk het ideale gewicht is dat bij hun leeftijd hoort. Ze krijgen tevens advies over gezond eten.

Het eilandbestuur dankt alle inwoners voor hun begrip en verontschuldigt zich voor het ongemak dat deze vrije dag met zich mee kan brengen.       

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo