Nieuws van Bonaire

Diploma uitreiking Opleidings Instituut Bonaire

Diploma uitreiking Opleidings Instituut Bonaire
Kralendijk – Onder grote belangstelling van familie en medecursisten namen vrijdag 24 mei jl. de studenten van het OIB hun diploma in ontvangst. Er werden 50 diploma’s overhandigd. Gedeputeerde Elvis Tjin Asjoe sprak de studenten tijdens de diploma uitreiking toe.
Het betrof diploma’s van de opleidingen Middel Management op MBO4 niveau, Basis Kennis Boekhouden (BKB), Basic English voor de Spaanssprekende medewerkers van BOPEC, Middel Management op HBO niveau, Paralegal op HBO niveau, Toegepaste Psychologie op HBO niveau en Belastingrecht Caribisch Nederland op HBO niveau.
Vanaf de start van OIB zijn er 250 diploma’s overhandigd aan de studenten.  Na augustus wordt er gestart met de opleiding SPW4 en de cursus Projectmatig Werken.
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo