Nieuws van Bonaire

Koninklijke Marechaussee Bonaire volgt speciale rijopleiding

Foto – Defensie

  

Kralendijk – Tussen 4 juni 2019 t/m 21 juni 2019 wordt er door rij-instructeurs van de Koninklijke Marechaussee een aantal rijopleidingen gegeven aan het personeel van de Koninklijke Marechaussee op Bonaire.

Dit is de zogenaamde VPV-B opleiding (Verbeterde Politionele Vaardigheden Rijbewijs B).  De rijopleidingen bestaan onder andere uit het rijden met hogere snelheden, waarbij  de tweetonige hoorn en blauw zwaailicht wordt gebruikt.

Dit gebeurt op de openbare weg, zowel binnen- als buiten de bebouwde kom (ook in het centrum) en in de “mondi”. De Koninklijke Marechaussee vindt het belangrijk om de inwoners van Bonaire hierover te informeren, zodat ze weten dat het hier om een training gaat.

Deel dit artikel