Nieuws van Bonaire

Marcel Spruit kwalificeert zich voor de CCCAN en mag naar Barbados

Marcel Spruit kwalificeert zich voor de CCCAN en mag naar Barbados

Kralendijk – Marcel Spruit, een getalenteerde zwemmer van de Bonairiaanse Aquatics Club “Barracudas”, heeft twee limieten behaald en daarmee voldaan aan de kwalificatie-eisen van de Bonairiaanse Aquatics Bond om deel te mogen nemen aan de CCCAN (Central American and Caribbean Championships). Vorig jaar november heeft Marcel op Aruba zijn 1e limiet gezwommen op de 50m vlinderslag en afgelopen weekend tijdens de zwemwedstrijd op Curaçao behaalde hij op de 50m schoolslag zijn 2e limiet.

De CCCAN is een prestigieus zwemkampioenschap met deelname van bijna 40 (ei)landen gelegen in Midden-Amerika en het Caribisch Gebied. De zwemwedstrijden van de CCCAN vinden plaats van 28 juni t/m 2 juli 2019 op Barbados. Het is bijzonder dat Marcel Spruit Bonaire mag vertegenwoordigen op een kampioenschap van zo’n hoog niveau.

Deel dit artikel