Nieuws van Bonaire

Bonairiaanse Aquatics Club “Barracudas” zwemmen persoonlijke records op Curaçao

Bonairiaanse Aquatics Club “Barracudas” zwemmen persoonlijke records op Curaçao

Kralendijk – Van 9 t/m 11 mei 2019 hebben 8 zwemmers en 15 zwemsters van de Bonairiaanse Aquatics Club “Barracudas” deelgenomen aan de 7e Hesley Heerenveen Invitational.

1200

Deze zwemwedstrijd werd gehouden in het 50 meter zwembad Sentro Deportivo Korsou (SDK). Naast de zwemclub van Bonaire namen nog 5 zwemclubs van Curaçao, 1 zwemclub van Aruba en 1 zwemclub uit Suriname aan deze wedstrijd deel.

Na 3 dagen zwemmen hebben de zwemmers en zwemsters van de Bonaire Barracudas in totaal maar liefst 315 seconden van hun beste tijden afgezwommen, wat dus resulteerde in vele persoonlijke records. De 6-jarige Kiki de Valk (maar liefst 95 seconden), de 8-jarige Sienna Wichhart (48 seconden) en de 10-jarige Jonathan van Meerten (41 seconden) hebben het meeste van hun tijden afgezwommen. Sarah Jörg, Deandré Haltman en de waterpolo spelers Charly Verhoeven, Elena Werdath, Brechtje & Hidde Brakke zwommen hun allereerste wedstrijd en hebben goede tijden neergezet.

Er zijn verschillende medailles gewonnen door Marcel Spruit (1 x brons), Patricia Vos (1 x zilver en 1 x brons), Simone Sweers (1 x brons) en door trainster en coach Anita Smits (4 x goud). Helaas waren er dit keer geen prestatielintjes voor de plaatsen 4 t/m 8 te verdienen, anders hadden Quinn Divine-Dalm, Nicole Pedersen, Basi Spruit, Chaz Sweers, Koen Verhoeven, Ruben Vollmuller, Floortje van Asperen-Vervenne en Melissa van Blerk deze zeker gekregen. Elina Bosman en Stijn de Valk hebben ook goede races gezwommen met mooie tijden tot gevolg. Iedereen heeft goed gepresteerd en de trainsters Janny, Brigitte en Anita zijn trots op hun leerlingen.

Ben je ook geïnteresseerd in de zwemsport (wedstrijdzwemmen en waterpolo) neem dan contact op via e-mail: barracudasbonaire@gmail.com, kijk op de website www.bonairebarracudas.org en like het team op FacebookBonairiaanse Aquatics Club “Barracudas” zwemmen persoonlijke records op Curaçao

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo