Nieuws van Bonaire

Dick ter Burg gestart als projectleider voor het op te richten Jobcentrum (Plenchi di Trabou)

Kralendijk – Op 2 mei 2019 is Dick ter Burg, voormalig directeur van de Kamer van Koophandel, gestart als projectleider voor het op te richten Jobcentrum (Plenchi di Trabou).

Hiermee wordt voortgebouwd op de resultaten van de twinning met de gemeente Leiden, ‘versterking van de arbeidsbemiddeling’. Het OLB en de RCN-unit SZW werken in het jobcentrum samen om de dienstverlening richting werkzoekenden en werkgevers naar een hoger niveau te brengen. Deze afspraak is opgenomen in het Bestuursakkoord.

Voor Ter Burg staan de klanten centraal: “Belangrijk is om samen met de professionals, die kennis hebben van de uitvoering, de klantwensen en de processen goed in kaart te brengen. Deze aanpak heeft goed gewerkt bij de professionalisering van de KvK’.

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo