Adoptiedier

Adoptiedier ” Zorro” in het zonnetje

 

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : ZORRO

 

Zorro is een lieve stoere reu van ongeveer 3 jaar oud. Anderhalf jaar geleden is hij bij ons binnengebracht. Zorro is een ontzettend enthousiaste en speelse hond. Zorro kan niet met alle honden, maar heeft hier bij ons in de opvang verschillende maatjes gehad die inmiddels geadopteerd zijn. Meestal waren dit teefjes. Er kan dus altijd gekeken worden of er een klik is met een andere hond. Wie geeft deze stoere hond met een ontzettend klein hartje een kans? ❤️

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo