Luchtvaart & Reizen

EZ Air op promotietour Aruba

Het team van EZ Air nam onder meer deel aan het Bin Top Kòrsou event in de Paseo Herencia
EZ Air at Paseo Herencia

Het team van EZ Air nam onder meer deel aan het Bin Top Kòrsou event in de Paseo Herencia

Kralendijk- Luchtvaartmaatschappij EZ Air is de afgelopen dagen bezig geweest met het promoten van haar vluchten naar Curaçao en Bonaire op buureiland Aruba. De activiteiten van EZ Air maken deel uit van een promotietour die het toeristenbureau van Curaçao (CTB) organiseerde om het eiland onder de aandacht te brengen van reizigers op Aruba.

In de Paseo Herencia vond gisteren het ‘Bin Top Kòrsou’ event plaats, waarbij verschillende reispartners zich aan het publiek konden presenteren. Ook waren er verschillende dingen te doen en zien over Curaçao voor bezoekers aan het event.

Volgens Sueyenne Dammerman, de commerciële vrouw achter EZ Air was de trip heel nuttig. “We hebben een aantal heel drukke dagen achter de rug met veel vergaderingen, ontmoetingen en interviews op de radio. We hebben goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de vluchten van EZ Air naar Curaçao en uiteraard ook naar Bonaire onder de aandacht te brengen van reizigers op Aruba”.

Volgens Dammerman was nog niet iedereen op de hoogte van het feit dat EZ Air dagelijks vluchten aanbiedt naar de zowel Curaçao als Bonaire. “We hebben heel veel mensen gesproken, zowel tour operators, reisbureau’s als ook individuele klanten. We merken dat een bezoekje aan Bonaire of Curaçao toch heel populair is op Aruba”.

Volgens Dammerman hadden veel mensen al wel eens van EZ Air gehoord, maar waren nog niet op de hoogte van details over de vluchten of waar tickets konden worden gekocht. “Na deze trip ben ik er van overtuigd dat mensen daar beter van op de hoogte zijn en dat we mensen ook hebben weten te interesseren in een tripje naar Curaçao of Bonaire”.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo