Nieuws van Bonaire

“Project inhaal achterstanden postbezorging Rincon”

 

Kralendijk – Flamingo Express Dutch Caribbean (FXDC) laat in een persbericht weten dat er achterstanden zijn met de postbezorging in Rincon, Trai Montaña, Republiek & Noord Saliña. De achterstand is het gevolg van zware personele onderbezetting. 

Nicole Merkies, directeur FXDC, laat weten dat er hard wordt gewerkt aan het oplossen van de problemen. “Wij werken met een vaste bezorger en een vervanger per wijk en normaal zou dit voldoende moeten zijn om het reguliere bezorgschema uit te kunnen voeren. Echter, FXDC kampt met een uitzonderlijke situatie, te weten het vertrek van enkele bezorgers. FXDC is thans bezig met een wervingscampagne, echter het selecteren van nieuwe bezorgers zal op een extra-zorgvuldige manier plaatsvinden en dat neemt zijn tijd. 

Er wordt op dit moment “projectmatig” gewerkt aan het inhalen van de achterstanden, met name in Rincon  en omgeving tot dat de onderbezettingsproblematiek struktureel is opgelost, zo laat FXDC in haar persbericht weten.

 

 

Deel dit artikel