Adoptiedier

Adoptiedier “Julius” in het zonnetje

 

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

 

DEZE WEEK : JULIUS

 

Julius is een jong reutje van ongeveer 4/5 maanden oud. Julius is anderhalve maand geleden samen met zijn broertje en zusjes van straat gehaald. Julius is ontzettend lief en is al gauw erg sociaal geworden. Hij is speels met de andere pups en gek op alle aandacht die hij krijgt. Ook kan Julius heerlijk bij je liggen en is het een echte knuffelkont. Wij verwachten dat hij qua grootte een middelmaat word. Wie heeft er een plekje waar Julius zich verder kan ontwikkelen? ❤️

Rocargo

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel