Nieuws van Bonaire

Youp Schmit en Sarah-Quita Offringa winnaars single elimination Forsa PWA World Cup

Youp Schmit en Sarah-Quita Offringa winnaars single elimination Forsa PWA World Cup

Sorobon – Al vroeg kwam de eerste schoolbus vanmorgen aan op Sorobon. De kinderen van San Luis Beltran en Kolegio San Bernardo kregen vandaag een vol activiteiten programma aangeboden door Jong Bonaire. Door de kinderen uit te dagen en het ‘samen’ gevoel te stimuleren groeien kinderen zelfverzekerd op. Er werd volop genoten van de strand spelletjes.

Met een strakke oostenwind werd er rond het middaguur gestart met de freestyle wedstrijden. De Bonairiaanse Youp Schmidt overtrof zichzelf door feilloos te varen en de single elimination te winnen. Julien Mas uit Frankrijk werd tweede en de Belgische Yentel Caers haalde de derde plaats bij de heren.

Bij de dames deed de energieke Arubaanse Sarah-Quita Offringa hetzelfde en werd de winnares bij de single elimination dames. Maaike Huvermann uit Nederland werd tweede en de Noorse Oda Johanna werd derde.

Het publiek en ook de kijkers via de livestream hebben vandaag kunnen genieten van een fantastische show op het water en van de perfecte organisatie op het strand. Youp Schmit en Sarah-Quita Offringa winnaars single elimination Forsa PWA World Cup Youp Schmit en Sarah-Quita Offringa winnaars single elimination Forsa PWA World Cup Youp Schmit en Sarah-Quita Offringa winnaars single elimination Forsa PWA World Cup Youp Schmit en Sarah-Quita Offringa winnaars single elimination Forsa PWA World Cup Youp Schmit en Sarah-Quita Offringa winnaars single elimination Forsa PWA World Cup Youp Schmit en Sarah-Quita Offringa winnaars single elimination Forsa PWA World Cup

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo