Nieuws van Bonaire

Majoor Marcel Krul en Kapitein Jan Heesters bezoeken gezaghebber Edison Rijna

Kralendijk – Kapitein Jan Heesters van Defensie Compagnie in de West (CIDW) heeft samen met Majoor Marcel Krul van het Marine Hoofdkwartier te Curacao een beleefdheidsbezoek afgelegd bij gezaghebber Edison Rijna. Zij hebben gezaghebber Rijna op de hoogte gebracht van de aktiviteiten die de militairen tijdens hun verblijf op Bonaire gaan uitvoeren. Er worden oefeningen gehouden in het gebied rondom Hotel Punt Vierkant, lagun Hill, Washikemba, Bolivia, Boka Kanoa, Colombia i Barcadera.

Namens het Bonairiaanse eilandbestuur heeft gezaghebber Edison Rijna kapitein Jan Heesters het wapen van Bonaire opgespeld als blijk van vriendschap met ons eiland. Daarbij heeft gezaghebber Rijna kapitein Jan Heesters de betekenis van het wapen uitgelegd en waar het voor staat.

Deel dit artikel