Nieuws van Bonaire

Nationale Waterpolo Teams Bonaire naar Carifta 2019!

Kralendijk – De Bonaireaanse Aquatics Bond (B.A.B.) heeft 23 waterpolo spelers geselecteerd om deel te nemen aan de Carifta Games 2019 die dit jaar op Barbados plaatsvinden. Bonaire wordt vertegenwoordigd door twee teams; een mixteam ‘under 14 years old’ dat gevormd wordt door jongens en meisjes en een team ‘under 19 years old’ dat uit jongens bestaat. De geselecteerde spelers zijn leden van de Bonaire Barracuda’s Waterpolo and Swimming Club.

De 34ste editie van de Carifta Games vindt plaats van 11-24 april 2019 en omvat naast waterpolo ook zwemmen, kunstzwemmen en openwater zwemmen. Het Waterpolo toernooi vindt plaats van 11-16 april. Naast Bonaire doen nog 24 andere Caribische landen mee aan dit aansprekende toernooi.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo