Bonaire

Delno Tromp tijdelijke baas Tourism Corporation

Dhr. Delno Tromp wordt 
Interim Manager bij Toeristenbureau Bonaire
Kralendijk- De voorzitter van het Stichtingsbestuur van STINAPA, toerisme-expert en voormalig gedeputeerde Delno Tromp gaat tijdelijk leiding geven aan de Tourism Corporation Bonaire (TCB). De Bonaire Holding Maatschappij (BHM), onder wie de TCB valt, besloot Tromp per 1 april 2019 aan te stellen om de komende 6 maanden leiding te geven aan de organisatie.

Tromp vervulde in het verleden al eens een soortgelijke functie binnen de TCB. Als onderdeel van zijn opdracht gaat Tromp leiding geven aan de werving van kandidaten voor drie belangrijke functies binnen de organisatie: de Director of Tourism, de Marketing Manager en de Cruise Coordinator/Product Developer.

De TCB dreigde een stuurloos schip te worden, nadat de Raad van Commissarissen besloot om voormalig directeur Maurice Adriaens de laan uit te sturen. Daarnaast zou ook Marketing Manager Melissa Hassel de organisatie op relatief korte termijn verlaten.

BHM zegt er het volste vertrouwen in te hebben dat de benoeming van Tromp de continuïteit binnen TCB garandeert en weer rust brengt binnen de organisatie. Volgens BHM kan het besluit ook rekening op instemming van de medewerkers binnen de organisatie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo