Nieuws van Bonaire

Gedeputeerde Kroon gehoord over gronddeal van BIA met Dabboussi

Gedeputeerde James Kroon: ,,Ik heb niets te verbergen, dus mag iedereen het weten dat ik gehoord ben." (Foto ©RZ)
Gedeputeerde Kroon gehoord over gronddeal van BIA met Dabboussi

Gedeputeerde James Kroon: ,,Ik heb niets te verbergen, dus mag iedereen het weten dat ik gehoord ben.” (Foto ©RZ)

Door René Zwart

Kralendijk/Willemstad – Gedeputeerde James Kroon (UPB) is gehoord in het onderzoek van het Openbaar Ministerie naar de totstandkoming in 2014 van een grondtransactie tussen Bonaire International Airport en het vastgoedbedrijf van de bekende Bonairiaanse zakenman Mohamad Dabboussi.

,,Ik heb er geen enkele moeite mee te bevestigen dat ik vrijdag een gesprek heb gehad met de rechercheurs die het onderzoek uitvoeren. Ik heb niks te verbergen, dus mag iedereen het weten”, aldus Kroon tegenover Koninkrijksrelaties.Nu.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo