Bonaire

Nieuwe prijzen Bonaire Marine park 2019

Nieuwe prijzen Bonaire Marine park 2019

De zee rond Bonaire en Klein Bonaire wordt beschermd en beheerd door STINAPA. Het Bonaire National Marine Park loopt rondom het hele eiland en rondom  Klein Bonaire tot 60 meter diepte.

Voor alle watersport activiteiten in het Bonaire National Marine Park betaal je als bezoeker van het eiland een toegangsprijs. Dit geldt voor scuba duiken, snorkelen, windsurfen, kitesurfen, kanoën, zwemmen, suppen etc.

Ga je scuba duiken dan betaal je voor een kalenderjaar $ 45,- Bij betaling krijg je een plastic tag die je aan je duikuitrusting kunt hangen en een papieren bewijs van betaling. Dit papieren bewijs hoor je altijd bij je te hebben.

Alle andere watersporters betalen $25,- per kalenderjaar. Ook hier krijg je een plastic tag die je aan je tas kunt hangen en een papieren bewijs van betaling. Ook hier hoor je het papieren bewijs altijd bij je te hebben.

Betaling kun je doen bij alle duikwinkels, het toeristenkantoor in de Kaya Grandi in Kralendijk, op het STINAPA hoofdkantoor in Barcadera of aan de activiteitenbalie van de meeste hotels.

In het park gelden ook een aantal belangrijke regels waar elke parkgebruiker zich aan hoort te houden. Zo mag je niets meenemen en geen handschoenen dragen. In onderstaande video kun je zien wat de regels zijn.

Met deze bijdrage help je het park onderhouden en kan er onderzoek gedaan worden. Jouw bijdrage is daarom enorm belangrijk.

Nieuwe prijzen Bonaire Marine park 2019

De duik tag en de watersport tag voor 2019

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo