Nieuws van Bonaire

Verlenging van tijden voor ophalen stempassen bij burgerzaken

Kralendijk – Burgerzaken verlengt de openingstijden voor burgers die hun stempas niet hebben ontvangen tot 21:00 uur. Het betekent dat alle burgers die hun stempas niet hebben ontvangen, op maandag 18 en dinsdag 19 maart van 09:00 tot 21:00 uur de pas kunnen ophalen. Op 20 maart, de dag van de verkiezingen, kunnen burgers die geen stempas hebben ontvangen, van 09:00 tot 20:30 uur dat bij  Passangrahan ophalen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom burgers hun stempas niet hebben ontvangen. Misschien hebben deze personen geen brievenbus of zijn ze bij een verhuizing vergeten om een adreswijziging aan Burgerzaken door te geven.

Let op: Burgers die hun stempas zijn kwijt geraakt en een duplicaat willen, kunnen dinsdag 19 maart tot 12:00 uur dat ophalen bij Burgerzaken. Op dinsdag 19 maart is het ná 12:00 uur niet mogelijk om een stempas te halen.

1200

Alle burgers die nog geen stemkaart hebben gekregen of burgers die een duplicaat van de stemkaart willen, kunnen terecht bij Burgerzaken, Kaya Neerlandia 40. Haal uw stemkaart op en ga op 20 maart stemmen!   

Deel dit artikel