Nieuws van Bonaire

Twee weken hechtenis en zes maanden rijontzegging voor rijden onder invloed

rechtzaal-fort-oranje

Vandaag, vrijdag 15 maart 2019, heeft het Gerecht in eerste aanleg te Bonaire de zaak behandeld tegen de verdachte J.A.T.O. , 41 geboren te Ecuador. Op 10 augustus 2018 heeft hij een ongeluk veroorzaakt met zijn voertuig terwijl hij onder invloed was van alcohol. De rechter heeft de man omdat hij niet op de zitting was verschenen bij verstek veroordeeld conform de eis van de officier van justitie: twee weken hechtenis, zes maanden ontzegging van de rijbevoegdheid en de voorwaardelijke verbeurdverklaring van zijn voertuig.

De verdachte was al twee keer eerder veroordeeld wegens het rijden onder invloed van alcohol. De laatste keer werd hij veroordeeld tot één week hechtenis en drie maanden ontzegging van de rijbevoegdheid.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo