Bonaire

Bonaire U13 team doet mee aan Himno i Bandera toernooi op Aruba

Kralendijk – Het nationale U-13 selectieteam van Bonaire neemt deze week deel aan het “Himno i Bandera” toernooi op Aruba. Het team is dinsdag 12 maart vertrokken en zal de hele week wedstrijden spelen tegen de selectieteams van Aruba, Curaçao en Colombia. De teams uit St Maarten en Venezuela doen dit jaar niet mee aan het toernooi.

Donderdag 14 maart opent Bonaire het toernooi met een wedstrijd tegen het team van Colombia. Vrijdag spelen de jongens tegen Aruba en zaterdag tegen Curaçao. Op 18 maart wordt de finale gespeeld, dit is de nationale “dag van de Arubaanse vlag” de grootste feestdag van Aruba.

Het selectieteam wordt op 19 maart terug verwacht, hopelijk met een grote beker in de tas. Wij wensen het team van Bonaire en de begeleiding heel veel succes en hopen hier een tussentijdse update te kunnen geven.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo