Bonaire

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

Een huis kopen op Bonaire? Wij zetten hieronder de leukste koopwoningen op Bonaire voor je op een rij. Alle makelaars op Bonaire hebben natuurlijk een eigen website waar een uitgebreid aanbod aan koopwoningen op staan. Wij zetten de leukste huizen van deze maand in de spotlight. Wanneer je op de foto van een huis klikt ga je direct naar de makelaars website toe waar je contact kunt opnemen voor meer informatie en waar je meer foto’s en informatie over het huis kunt vinden.


Huis van de maand maart bij Caribbean Homes

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

EEG Boulevard 32

Een luxe villa geïnspireerd door Balinese architectuur met de perfecte indeling voor het ontvangen van vrienden en familie, of als een investeringskans, en een schitterend uitzicht over de Caribische zee.
 
De realiteit van de buitenwereld vervaagt tot slechts een verre herinnering wanneer u deze oase aan de kust binnenstapt. U wordt verwelkomd door een prachtig aangelegde tuin met een infinity pool dat naadloos verdwijnt in de schitterende turquoise wateren van de Caribische zee.
 
Elk detail van deze villa is gericht op het maximaliseren van het comfort, gemak en privacy in een ontspannen tropische setting. De villa is zeer goed onderhouden en behuisd maar liefst 5 slaapkamers en 5.5 badkamers. De grens tussen binnen en buiten vervaagt op een elegante wijze door open ruimtes, welke allen openen naar een groot terras of hardhouten balkon met een adembenemend uitzicht over de tuin of turquoise zee.
 
Op de begane grond bevindt zich een grote open woonkamer met gewelfde plafonds en een volledig uitgeruste keuken. Beide ruimtes hebben hardhouten openslaande deuren, die toegang verlenen tot het ruime terras en zonnedek. Dineer in de open lucht of ontspan met een cocktail op het terras terwijl de zon onder gaat. Het betegelde terras loopt langs de gehele kustlijn, langs het zwembad, naar uw privé strandje dat u gemakkelijk toegang tot de zee biedt.
 
In deze luxe villa aan de kust van Bonaire is de moeilijkste beslissing die u zult nemen of u in het zwembad gaat zwemmen of gaat duiken in de heldere Caribische zee. Kortom, een unieke kans om dit pareltje op Bonaire uw thuis te noemen.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Homes:

Adres : Plasa Reina Juliana 6 Telefoon : +599 717 4686 E-mail : info@caribbeanhomesbonaire.com Website : www.caribbeanhomesbonaire.com Facebook : Caribbean Homes Bonaire

Huis van de maand maart bij Sunbelt Realty

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

Kaminda Sorobon

Schitterend resort in landhuis stijl gelegen in de fraaie natuur van Bonaire met restaurant en zwembad ! Wanneer u op zoek bent naar een succesvolle lodge of Bed & Breakfast is dit een uitgelezen kans. Ideaal gelegen op 5-10 minuten per auto naar de meest populaire stranden, duikplaatsen, kiteboarding- en windsurfgebieden van Bonaire. Dit schitterend gelegen complex heeft een solide naam opgebouwd als prettige, ontspannende en gezellige plek voor gasten die op zoek zijn naar een schone en comfortabele accommodatie met voldoende privacy. Te vinden aan de Kaminda Sorobon richting Sorobon en het mangrove gebied.

Het bestaat uit 5 studios, 6 luxe hotelkamers en 1 appartement, ontvangstruimte, conferentie ruimte, leeshoek. Riant zwembad met zonnedek, buitendouche en cabana. Overname van de vennootschap is mogelijk (website, goodwill & inventaris) turn-key overname mogelijk

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sunbelt Realty:

Adres : Kaya Grandi 41 Telefoon : +599 717 6560 E-mail : info@sunbeltbonaire.com Website : www.sunbeltbonaire.com Facebook : Sunbelt Bonaire

Huis van de maand maart bij Harbourtown Real Estate

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

Kaya Proud 3

Deze sfeervolle gezinswoning ligt in een rustige populaire woonwijk op een steenworp afstand van de zee en biedt een grote woonkamer met open keuken met openslaande deuren naar het grote overdekte terras. Drie ruime slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers. De 4e slaapkamer geeft toegang tot het terras en kan ook prima dienst doen als kantoor of atelier.

Naast de woning een grote carport, garage en aparte wasruimte. De garage kan in combinatie met de wasruimte prima verbouwd worden tot appartement om te verhuren of als accommodatie voor uw gasten! Alle ramen zijn voorzien van horren en traliewerk en het gehele huis heeft hoge plafonds waardoor het binnen koeler blijft. De woning wordt omgeven door een mooie tropische tuin met speelgedeelte voor kinderen, buitendouche, spoelgelegenheid voor duikspullen en regenwateropvang. Sfeervol pand met meer dan prima verhuur mogelijkheden op zeer gewilde locatie!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Harbourtown Real Estate:

Adres : Kaya L.D. Gerharts 20 Telefoon : +599 717 5539 E-mail : info@harbourtownbonaire.com Website : www.harbourtownbonaire.nl Facebook : Harbourtown Real Estate

Huis van de maand maart bij Qvillas

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

Crown Terrace 21

Op een van de mooiste plekken op Sabeco Crown Terrace ligt deze perfect onderhouden villa. De wind verkoelt het huis en de uitzichten op de zee en Klein Bonaire zijn spectaculair. Het huis heeft een ruime woonkamer en open moderne keuken die van alle gemakken is voorzien.Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over, waardoor u overal kunt genieten van het prachtige uitzicht op Klein Bonaire. Buiten is ruimte voor een grote eettafel en zithoek en ligbedden voor aan het zwembad. Op de begane grond bevindt zich een appartement met badkamer, slaapkamer en woonkamer. Daarnaast is er ook nog een groot kantoor. Kantoor en woonkamer in het appartement kunnen worden veranderd naar 2 extra slaapkamers. De master bedroom ligt op de eerste verdieping, met en-suite badkamer en eigen balkon, waardoor u hier ook kunt genieten van het prachtige uitzicht.  Neem contact met ons op voor een bezichtiging van deze prachtige villa!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Qvillas:

Kaya Gob. N. Debrot unit 9 Tel: +599 7170881 E-mail: info@qvillas.com Website: www.qvillas.com Facebook: Qvillasbonaire

Huis van de maand maart bij Sotheby’s

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

Grand Residence in Santa Barbara

Dit prachtige landhuis ligt genesteld op de berg in de wijk Santa Barbara. Het in 1995 voltooid en in 2017 prachtig in Antilliaanse stijl gerenoveerde huis is gebouwd met een uitgesproken oog voor detail met een spectaculair uitzicht.

Het hoofdhuis heeft drie ruime veranda’s waarvan eentje uitkomt op het zwembad, grote keuken, woonkamer, 1 slaapkamer met badkamer, een kantoor met aparte archiefkamer, een trap naar beneden naar de enorme kelder en op de bovenverdieping nog een grote zolder.

Het bijgebouw bestaat uit twee aparte slaapkamers met elk een badkamer. Verder zijn er nog twee buitendouches, een buitentoilet, een opberghok en een spoelruimte voor duikuitrusting.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sotheby’s:

Adres : Kaya L.D Gerharts 10 Telefoon : +599 717 1950 of +599 780 1810 E-mail : peter@sir-abcislands.com Website : www.sir-abcislands.com Facebook : Sotheby’s Realty Bonaire

Huis van de maand maart bij Bonaire Realty

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

Punt Vierkant 36

Een prachtig groot huis in de wijk Belnem met uitzicht op zee en gebouwd op de wind. Ruim buitenleven, groot terras, buitenterras met pergola, loveseat gebouwd in de waterkant, trap naar de zee, palmbomen met buitenverlichting, open woonkamer inclusief zitkamer, eetkamer en keuken, bijkeuken, slaapkamer en grote badkamer , aparte logeerkamer en gasten badkamer, groot open kantoor met gebieden met sanitair om te zetten naar 3 slaapkamers en badkamers, wasruimte op de bovenste verdieping, schone tuin, apart gastenverblijf met slaapkamer, badkamer, keuken, wasplaats, woonkamer en eigen patio . 3 slaapkamers (met opties voor extra 3 slaapkamers) 3 badkamers (met opties voor extra 3 badkamers) Bouw moderne Europese stijl, hoogwaardige materialen, bedraad voor zowel 110 volt en 220 volt elektra naar alle gebieden, inclusief externe elektra en verlichting pergola door de zee. Modern 30 zonnepaneelsysteem, extra grote generator met grote brandstoftank. Deze villa is apart te koop of tezamen met de aanpalende kavel (punt Vierkant 36A)

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Bonaire Realty :

Adres : Terramar Building, Unit #5 Telefoon : +599 786 4740 E-mail : info@bonairerealty.com Website : www.bonairerealty.com Facebook : Bonaire Realty ________________________________________________________________________________________

Huis van de maand maart bij RE/MAX Paradise Homes

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

Crown Terrace 13

Deze adembenemende villa met 4 slaapkamers / 5 badkamers is gelegen in de wijk Populaire wijk van Sabadeco Crown Terrace. Uniek zijn de mediterraan geïnspireerde kleuren en  architectonische details. Bewonder het panoramisch uitzicht over het eiland en de zee vanuit de ruime buitenruimtes, het zwembad of het privé terras. Een doordacht ontwerp met een open concept integreert naadloos binnen en buiten wonen in een buitengewone levensstijl op het eiland. De twee afzonderlijke studio-appartementen bieden veelzijdige opties voor bezoekende gasten of extra huurinkomsten. Deze luxe villa is een zeldzame vondst op het eiland en dergelijke woningen komen niet vaak op de markt.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij RE/MAX Paradise Homes :

Adres : Kaya Grandi 24A Telefoon : +599 717 7362 E-mail :  info@bonairehomes.com Website : www.bonairehomes.com Facebook : REMAX Bonaire

Huis van de maand maart bij Bona Bista

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart Deze “Luxury Smart Homes” zijn de meest innovatieve en duurzame woningen die ooit gebouwd zijn op Bonaire! Dit project maakt het mogelijk dat de koper van deze luxury smart homes een eigen ontwerp kan kiezen voor de villa. Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden ? De verkoop is gestart! Bij Pure36 kunt u deelnemen in een innoverend woon en leef concept, gebaseerd duurzaamheid en de volgende smart technologieën: – Solar battery powered – Solar water heating – Regenwater opvang – Grijswater hergebruik – Eetbare tuinen

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met Bona Bista Bonaire:

Adres : Bona Bista #1, Telefoon +599 700 2950 E-mail :  Info@bonabistabonaire.nl Website : www.bonabistabonaire.nl Facebook : Bona Bista Bonaire

Huis van de maand maart bij Caribbean Vista Blue

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

Sur Salinja 16

Wonen in het hart van Bonaire op maar 700 m loopafstand van zee, met Kralendijk en haar restaurants en winkels binnen handbereik. Sur Salinja is een volledig afgebakend woongebied met één centrale in- en uitgang. Sur Salinja 16 is in de 1ste fase gebouwd, op een eigendomskavel van ca. 616 m2. Fraai gelegen, op de hoek van de middenstrook, omgeven door qua woningtype vergelijkbare woningen, omringd door een cactushaag en betonnen tuinmuren, en een geweldige ligging op de wind! Het heeft een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een voor- en achter terras, een separate berging en parkeerplaats voor het huis maar buiten de kavel. Wonen of investeren op Sur Salinja betekent ook automatisch lid worden van de Vereniging van Eigenaren. De begrote bijdrage voor het onderhoud van wegen, bermen en verlichting bedraagt ca. $10/maand per woning. En natuurlijk moet er rekening gehouden worden met de omgeving en hierover zijn onderlinge afspraken gemaakt; meer informatie hierover is op verzoek beschikbaar.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Vista Blue:

Adres : Kaya P.N. Antonio Neuman #24-A Telefoon : +599 777 5899  E-mail :  info@caribbeanvistablue.com  Website : www.caribbeanvistablue.com Facebook : Caribbean Vista Blue
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo