Nieuws van Bonaire

Bonaire kiest schoonheidsambassadeur, Miss International Bonaire 2019

Foto’s Monliz.art

Kralendijk – Afgelopen woensdag, 6 maart, werd een persconferentie gehouden waarin Tops International Bonaire de benoeming aankondigde van een schoonheidsambassadeur om Bonaire te vertegenwoordigen in de Miss International 2019, een schoonheidsshow die in oktober dit jaar in Japan zal plaatsvinden.

In een hartelijke sfeer vol hartelijkheid en met het Terramar Museum als locatie, werd mevrouw Vera Ghazzouli gepresenteerd aan de media en sponsors als de gloednieuwe “Miss International Bonaire 2019.” Het wordt de eerste keer dat Bonaire deelneemt aan dit schoonheidsevenement.

Vera zal verantwoordelijk zijn voor Bonaire in een van de vier belangrijkste schoonheidswedstrijden ter wereld. Onder leiding van de heer Carlos Lopez Natera (Managing Director van Tops International Bonaire) is de Miss International Bonaire 2019 bezig met training en voorbereiding.Zo zijn er fotosessies, catwalklessen, etiquette, protocol, algemene cultuur, make-up lessen en nog veel meer.

De afgevaardigde van Cultuur, Onderwijs en Sport, de heer Edsel Cicilia, was ook aanwezig en plaatste de sjerp aan de nieuwe vertegenwoordiger van Bonaire. In zijn toespraak moedigde Cecilia iedereen aan door te gaan met het promoten en helpen van de jeugd op Bonaire om hun dromen waar te maken.

Na een videopresentatie van Vera Ghazzouli was het tijd om de kroon en sjerp op de nieuwe Miss International Bonaire 2019 te plaatsen.

Tops International Bonaire en Miss International Bonaire 2019 bedanken de sponsors.

Deel dit artikel

RocargoRocargo