Nieuws van Bonaire

Toestellen conditietraining klaar voor gebruik bij Parke Patun Saragoza

Kralendijk – Gedeputeerde Edsel Cecilia van Samenleving en Zorg, nodigt het Bonairiaanse volk en de bewoners van Antriol in het bijzonder uit voor het moment waarop de toestellen om de conditie te trainen voor het publiek beschikbaar worden gesteld in Parke Patun Saragoza. De toestellen worden officieel op donderdag 28 februari overgedragen tijdens een activiteit die om 17:15 uur begint.

Komende donderdag houdt gedeputeerde Cecilia een perstour en bezoekt daarbij Parke den Stashi, Parke Chiku Goeloe en Parke Patun Saragoza.  Het doel van de perstour is om de positieve ontwikkelingen bij de drie parken in Antriol te belichten. De gedeputeerde en vertegenwoordigers van de media komen om 17:15 uur aan bij Parke Saragoza.  Het middagprogramma ziet er als volgt uit:

17:15 Aankomst bij Parke Patun Saragoza

17:20  Voorzitter Lucrecia Martis-Dortalina van Fundashon Antriol Avanti heet het publiek welkom

17:25  Toespraak van gedeputeerde Edsel Cecilia

17:30  De toestellen voor conditietraining worden officieel aan het publiek overgedragen

17:45  Tijd voor een praatje en een ontmoeting in een ontspannen sfeer   

Gedeputeerde Cecilia hoopt dat iedereen deze activiteit bij Parke Patun Saragoza bijwoont. Patun Saragoza was de eerste Bonairiaanse atleet die meedeed aan de Olympische Spelen, dat was bij het onderdeel windsurfing. Hij is komende donderdag ook aanwezig bij de activiteit in het park. Alle inwoners van Bonaire zijn uitgenodigd om de successen van Antriol samen te vieren.    

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo