Nieuws van Bonaire

Plasa Olimpio Eustasio (Tavio) Sint Jago geopend in Rincon

Kralendijk – Donderdagmiddag werd met de inzegening door pastoor Ivan van de parochie Rincon de Plasa Olimpio E. (Tavio) Sint Jago geopend. Mw Margarita Balentin, een zus van wijlen Tavio Sint Jago, heeft in het bijzijn van gedeputeerde James Kroon en familieleden van de heer Sint Jago het lint doorgeknipt, waardoor het plein toegankelijk werd voor het publiek.Op hetzelfde moment werd ook de naam van het plein onthuld. Mw Emma Sint Jago heeft namens de familie iedereen gefeliciteerd die op een of andere manier een bijdrage heeft geleverd zodat het nieuwe plein gerealiseerd kon worden. In zijn toespraak vertelde gedeputeerde James Kroon dat het idee om een plein aan te leggen ter ere van Tavio Sint Jago al sinds 2015 dateert.

Tot slot feliciteerde gedeputeerde Kroon de inwoners van Rincon en alle aanwezigen en ook allen die aan het project gewerkt hebben.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo