Nieuws van Bonaire

NGO platform organiseert goed bezochte media workshop

  

Kralendijk- Gisteravond vond er in het Captain Don Habitat een workshop plaats voor all stichtingen en verenigingen op het eiland die meedoen aan Bon Doet 2019.

De workshop had als doel om de stichtingen dichter bij de media te brengen en deze samen te laten werken. De aanwezige media was verdeelt in drie groepen, radio, tv en geschreven pers. NGO platform organiseert goed bezochte media workshop

Deelnemers konden de pers vragen stellen en de media gaf tips voor een betere zichtbaarheid van de stichtingen.

Vervolgens werd er in groepen gewerkt aan een “pitch” voor de media. Het ging hier om persberichten en radio en tv spots die per tafel gezamenlijk in elkaar gezet werden met hulp van de media mensen.

De beste drie stichtingen gingen naar huis met een gratis tv spot. Alle deelnemers kregen een goodies tas van het NGO Platform.

Bon Doet 2019 vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Het is de grootste jaarlijks terugkerende vrijwilligersdag. Iedereen kan zich aanmelden via de website voor een klus naar keuze. NGO platform organiseert goed bezochte media workshop

Op de website staan nog ruim 50 jobs open waar vrijwilligers gezocht worden. De vrijwilligersdagen zijn niet alleen bedoeld als extra hulp bij het onderhouden van een terrein of gebouw maar ook om elkaar te leren kennen en zo vrijwilligers te werven die vaker een handje komen helpen.

Uit de avond bleek dat er veel behoefte is bij de stichtingen en verenigingen aan mensen die op regelmatige basis een paar uur willen steken in vrijwilligerswerk. NGO platform organiseert goed bezochte media workshop

Deel dit artikel