Nieuws van Bonaire

Gratis workshop voor ondernemers die hun bedrijf op een hoger niveau willen laten functioneren

Op dinsdag 12 maart van 19:00 – 21:00 uur organiseert ActionCOACH een gratis workshop voor ondernemers bij de Kamer van Koophandel & Nijverheid Bonaire aan de Kaya Amsterdam 23. In de workshop “6 Steps to a Better Business” wordt onder andere behandeld;   

  • Hoe controle te krijgen over tijd, team en geld.  
  • Maak van marketing een investering in plaats van een kostenpost.  
  • Het verdubbelen van klanten, omzet en winst.  
  • Hoe werkzaamheden te systematiseren en de 6 stappen naar een “winning team”.

De ActionCOACH methodiek is vernieuwend, praktisch en resultaatgericht. Met krachtige maar toch eenvoudige strategieën op het gebied van sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden indrukwekkende verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Met als doel  dat de ondernemer een bedrijf opbouwt dat ook werkt zonder zijn of haar dagelijkse aanwezigheid; een ècht bedrijf.

ActionCOACH is het grootste business coaching organisatie ter wereld met meer dan 1000 kantoren in 59 landen. Sinds 2009 is het bedrijf ook actief in het Caribisch gebied met vestigingen in Bonaire,Curaçao, Aruba, Suriname, Jamaica, Barbados, Dominica, Trinidad en Martinique. De kernactiviteit van ActionCOACH is individuele business coaching van ondernemers. Daarnaast biedt ActionCOACH ook een scala aan educatieve seminars en workshops en verschillende vormen van coaching in groepsverband aan.  

Het is nog mogelijk aan te melden voor de workshop, maar het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via telefoonnummer 780-6236 of via  bdmbonaire@actioncoach.com

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo