Nieuws van Bonaire

InselAir vliegt voorlopig niet tussen de ABC eilanden

Willemstad – Sinds zondagmiddag 2 februari ondervindt Insel operationele problemen met zijn Fokker-vliegtuig. Afgelopen zaterdag werd besloten door InselAir om de werking van haar Fokker-vliegtuig tot nader order uit te stellen.

Vluchten tussen Curaçao en St. Maarten, uitgevoerd door Corendon Dutch Airlines in samenwerking met Divi Divi, worden volgens plan uitgevoerd; alle vluchten tussen Aruba, Bonaire en Curacao zijn echter tot nader bericht geannuleerd. Insel doet zijn uiterste best om alle betrokken passagiers per e-mail zo snel mogelijk op de hoogte te stellen.

InselAir vraagt ​​dat passagiers NIET naar de luchthaven gaan, behalve voor de vluchten tussen Curaçao en St. Maarten. InselAir waardeert de steun en het begrip van al haar medewerkers, partners en trouwe klanten tijdens deze moeilijke periode.

Deel dit artikel