Nieuws van Bonaire

Sporters door Voz di Boneiru in het zonnetje gezet

Kralendijk – Afgelopen maandag zijn verschillende sporters door Voz di Boneiru in het zonnetje gezet. Zo ook Chenice en Faricha Bergman-Oosterlee meldt Delfins Swimmingclub Bonaire. Zij hebben een aantal mooie trofeeën in ontvangst mogen nemen uit handen van Desire Soliana.

Faricha Bergman-Oosterlee heeft een trofee ontvangen voor de sporter van maand augustus 2018 voor haar prestatie. Op het vier districten toernooi in Suriname heeft Faricha 3 gouden en 1 zilveren medailles gewonnen en “Highest Point Trophy”in haar leeftijdsklasse.

Chenice Bergman-Oosterlee heeft twee trofeeën ontvangen, namelijk een trofee voor sporter van de maand juli 2018 en meeste belovende sporter van het jaar 2018. De prestatie van Chenice waren 4 gouden medailles op het vierdistricten toernooi en “Highest Point Trophy”in haar leeftijdsklasse. Tevens is Chenice naar Carifta 2018 in Jamaica geweest, daar heeft zij een persoonlijk record gezwommen op 50 meter schoolslag. Als derde toernooi waar Chenice aan heeft deelgenomen was “Juegos Sudamericanos Escolares” in Peru waar Checice wederom een PR heeft gezwommen op de 50 meter schoolslag.
2019 wordt weer een sportief jaar voor de zwemmers van de Delfins Swimmingclub Bonaire. Afgelopen donderdagavond is Chenice Bergman Oosterlee door gezaghebber dhr Rijna en gedeputeerde  J Kroon nogmaals in het zonnetje gezet, voor haar geweldige prestaties van afgelopen 2018.

Deel dit artikel