Nieuws van Bonaire

Bonaire ook op de grootste watersport beurs in Europa : BOOT-Düsseldorf

Kralendijk  – Bonaire was aanwezig tijdens de 50ste verjaardag van BOOT Düsseldorf- in Duitsland. Deze vond plaats van 19 tot en met 27 januari 2019.

Bonaire trok veel aandacht van de bezoekers van BOOT Düsseldorf, de grootste watersport beurs van Europa. Het was voor de derde opeenvolgende keer dat Bonaire deel heeft genomen aan deze beurs. Bonaire gebruikt evenementen zoals BOOT Düsseldorf om dit jaar het eiland aan te prijzen als de eerste Blauwe Bestemming (Blue Destination) in het Caribisch gebied.

BOOT Düsseldorf is een belangrijk evenement voor ons duiktoerisme. Bonaire staat internationaal bekend als duikbestemming en ook ontdekken steeds meer toeristen het eiland om te snorkelen, windsurfen, kitesurfen, voor haar cultuur en gastronomie. Partners die deel hebben genomen aan deze beurs waren: Divi Flamingo Resort, Plaza Beach Resort, Harbour Village, VIP Diving en Captain Don’s Habitat.

Dit weekeinde volgt de duikbeurs, Duikvaker, in Houten, Nederland. Daar zal de stand van Bonaire ook staan met diverse partners. Het is een beurs waar de nadruk ligt op het duiken. Ieder jaar weer wordt de Bonaire stand goed bezocht. Ook organiseert Duikvaker ieder jaar de Bonaire Dive Week. Deze vindt dit jaar plaats van 18 tot 25 mei 2019.

Deel dit artikel