Nieuws van Bonaire

Vrijwilligers gezocht!

Namens alle deelnemende organisaties nodigt het NGO Platform Bonaire alle bedrijven en individuele vrijwilligers op Bonaire uit om mee te doen met BON DOET 2018. Dit jaar valt BON DOET op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart aanstaande. In twee dagen zijn er 74 klussen bij 60 verschillende stichtingen en verenigingen.

Er hebben zich al ruim 120 vrijwilligers ingeschreven voor BONDOET!! Maar er is nog plek voor meer dan 1000 vrijwilligers!  Zo maken we samen een enorme impact op het welzijn van het eiland. Wij doen mee! Jij toch ook?

Bedrijven kunnen meedoen met een groep vrijwilligers, maar ook door 1 of 2 mensen te sturen om een klus te begeleiden, door gereedschappen, steigers en kruiwagens uit te lenen, te helpen met transport of te helpen door korting op materialen te geven. We hebben ook gezien dat bedrijven een schaal met lekkernijen voor vrijwilligers gaven. Alle hulp wordt zeer gewaardeerd.

BON DOET is de ideale gelegenheid om te laten zien dat uw bedrijf meehelpt aan een betere maatschappij voor ons allemaal. Veel bedrijven gebruiken BON DOET als alternatief op de traditionele teambuilding of familiedag. Ook kan BON DOET helpen om nieuwe vaardigheden aan te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Bovendien is het een mogelijkheid om uw klantenkring en professionele netwerk uit te breiden.

Aanmelden is makkelijk. Kies een van de klussen op www.bondoet.com en registreer direct bij de klus naar keuze door contactgegevens en het aantal vrijwilligers in te vullen. Een aantal klussen kan flexibel zijn in de dag/tijd van de klus of het aantal mensen. Als uw groep veel groter is dan het gevraagde aantal vrijwilligers, neem dan alstublieft even contact op met de stichting of het NGO Platform om er zeker van te zijn dat er voldoende ruimte en materiaal is.

Elke stichting krijgt een geldbedrag van het Oranje Fonds voor klus materialen en hapjes en drankjes. Vrijwilligers hoeven dus niks voor te bereiden om mee te kunnen doen. Alleen bij tuin-klussen is het wel handig als mensen zelf wat tuingereedschappen mee kunnen nemen.

Wacht niet te lang met aanmelden, want de leukste klussen zullen het snelste vol zijn! Voor meer informatie of hulp bij het aanmelden kunt u contact opnemen met ons BON DOET team via 717-2366. Hasi bon, pasa bon!

Deel dit artikel