Nieuws van Bonaire

Nieuwe generatie Bonaire Barracudas U10 en U12 heeft zich laten zien op Curaçao

Nieuwe generatie Bonaire Barracudas U10 en U12 heeft zich laten zien op Curaçao

Curaçao – Afgelopen weekend hebben de U10 en U12 teams van de Bonaire Barracudas deelgenomen aan een vriendschappelijk toernooi op Curaçao. De teams hebben van vrijdagavond tot zondagochtend ieder 4 wedstrijden gespeeld tegen de Curaçao Orca’s. De U10 en U12 is de nieuwe generatie waterpoloërs van Bonaire.

Beide teams hebben de afgelopen dagen veel geleerd en dit ging met wisselend succes (gewonnen, verloren en gelijk gespeeld) maar wel met veel plezier. De deelname is onderdeel van een uitwisselingsprogramma dat de Curaçao Orca’s en de Bonaire Barracudas dit jaar zijn aangegaan. Het komende half jaar zullen er elke maand één of meer teams van de Bonaire Barracudas wedstrijden spelen op Curaçao.

Gelijktijdig met de wedstrijden werd er op vrijdagmiddag en zaterdag de hele dag door de FINA een scheidsrechters ontwikkel cursus gegeven waar twee leden van de Bonaire Barracudas met succes aan hebben deelgenomen. Nieuwe generatie Bonaire Barracudas U10 en U12 heeft zich laten zien op Curaçao

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo